Rreth kompanisë

Në shtëpitë e JIT Co, Ltd, ne jemi të përkushtuar që të përmirësojmë vazhdimisht produktet dhe shërbimet tona, risi të vazhdueshme për më shumë se të përmbushur dhe të plotësojë nevojat e klientëve tanë dhe pritjet plotësisht, kjo është ajo që ne jemi të gjithë rreth.
Njohuri të gjerë të industrisë mbështetet nga përfshirjen tonë me të menduarit të ligët, Just-in-Time prodhimit, dhe EHS (Mjedisit, Shëndetit, dhe Siguria) përgjegjësi.
Ne plotësisht e kuptojmë nevojat e industrisë së qelqit hardware, çfarëdo nevojat aplikimin tuaj, JIT do të punojë me ju për të arritur kërkesat tuaja.

Enquiry

Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores, ju lutem të lënë email-it tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.

Na ndiq

në mediat tona sociale
  • LinkedIn
  • Cicëroj
  • YouTube
  • facebook
  • 1