За компанијата

Во JIT homes Co., Ltd. ние сме посветени на постојано подобрување на нашите производи и услуги, континуирани иновации за повеќе од исполнување и целосно задоволување на потребите и очекувањата на нашите клиенти, тоа е она што го правиме.
Нашето широко познавање на индустријата е поддржано од нашето вклучување во посно размислување, производство на време и EHS (Животна средина, здравје и безбедност) одговорност.
Ние целосно ги разбираме потребите на индустријата за стаклен хардвер, без оглед на потребите на вашата апликација, JIT ќе работи со вас за да ги постигне вашите барања.

ИСТРАЖУВАЊЕ

За прашања за нашите производи или ценовник, ве молиме оставете ни ја вашата е-пошта и ќе стапиме во контакт во рок од 24 часа.

Следете нè

на нашите социјални медиуми
  • линкедин
  • твитер
  • youtube
  • Фејсбук
  • 1